Blakstienų laminavimas - natūraliau ir paprasčiau

Rugilė Uždavinytė
2023-01-09
5 minutės
Instagram iconFacebook iconLinkedin icon

Jeigu pradėjo varginti kasdienė blakstienų rutina, turime tau gerų naujienų - blakstienų laminavimas gali atstoti terliojimąsi su rietikliu ir tušu ir suteikti ilgalaikį nuostabių pilnų, sveikų, ir ilgų blakstienų efektą natūralioms blakstienoms.

Grožio naujovės nepaliauja stebinti. Nors kurį laiką atrodė, jog blakstienų priauginimas yra geriausia, ką gali pasiūlyti grožio salonai norint ilgesnį laiką džiaugtis tobulom blakstienom, atsirado naujas ir daug „sveikesnis“ būdas pasiryškinti blakstienas keratinu!

Trumpai: kas tai?

Ko gero jau teko susidurti su tokiomis procedūromis kaip plaukų laminavimas ar tiesinimas keratinu? Taigi, pasirodo, keratino produktai gali būti puikiai pritaikomi ir blakstienoms ar net antakiams!

Blakstienų laminavimas - tai gana paprasta procedūra, kurios metu natūralios blakstienos pakeliamos, šiek tiek pariečiamos ir prisotinamos keratino baltymu.

Klientui pageidaujant, proceso metu į formulę taip pat galima įmaišyti pigmento, taip suteikiant natūralioms blakstienoms tamsesnį ir sodresnį atspalvį.

Blakstienų laminavimas - tai kas sveikesnė procedūra nei cheminis blakstienų rietimas, kurio metu naudojami cheminiai preparatai su rūgštimis, paliekantys silpnas, plonas, lūžinėjančias blakstienas.

Kaip atliekamas blakstienų laminavimas

Prieš pačią procedūrą meistas įvertina kliento blakstienų sveikatą ir aptaria kliento pageidavimus - kiek užkelti blakstienas, ar pasodrinti jų spalvą pigmentu ir pan.

Tuomet blakstienos yra kruopščiai išvalomos nuo kosmetikos likučių ir nuriebalinamos - kad keratino mišinys kuo efektyviau įsigertų į švarias blakstienas ir užtikrintų ilgesnį efektą.

Pati procedūra pradedama paakiuose priklijuojant apsaugines pagalvėles, o ant viršutinio voko įtaisant skydelį, ant kurio blakstienos yra priklijuojamos specialiu geliu - kad jos išliktų nuo šaknų pakeltoje padėtyje.

Tuomet labai kruopščiai kiekviena blakstiena yra ištepama ir prisodrinama keratino formule, kitais pageidaujamas preparatais (vitaminais) ir galiausiai pigmentu.

Praėjus preparatų veikimo laikui, skydelis pašalinamas nuo voko, blakstienos atklijuojamos, iššukuojamos, išvalomos nuo gelio likučių ir viskas - blakstienų laminavimas baigtas!

Visos procedūros trukmė - apie valandą.

Kokia būtina priežiūra po blakstienų laminavimo

Po blakstienų laminavimo keratinu būtina užtikrinti tam tikrą priežiūrą - ypač pirmąsias dvi paras po procedūros.

  • Svarbiausia taisyklė - pirmas 48 val. po procedūros akių nedrėkinti, neplauti ir nenaudoti serumų ar kosmetikos priemonių.
  • Einat miegoti, pasistengti negulėti šonu ar ant veido - jeigu užgulsi ant blakstienų, jos gali „susiglamžyti“ ir išlikti tokioje juokingoje padėtyje.
  • Po procedūros patartina blakstienų neliesti pirštais. Ant pirštų esantys natūralūs riebalai gali neigiamai paveikti ir neutralizuoti keratino sluoksnį, taip sumažinant procedūros efektyvumą.

Pasibaigus 48 val. po procedūros, galima drąsiai naudoti akių makiažą, taip suteikiant akims dar dramatiškesnį įspūdį!

Kiek kainuoja blakstienų laminavimas

Blakstienų laminavimas yra ypač prieinama procedūra. Kainos prasideda nuo maždaug 20 eur. Tikėtina, kad tokias kainas gali pasiūlyti nepriklausomos kosmetologės/-ai. Profesionaliuose grožio salonuose blakstienų laminavimas gali atsieiti ir 60 eur.

Nekantrauji išbandyti šią procedūrą? Užsuk į Watalook.lt ir atrask blakstienų laminavimą atliekančius meistrus tavo mieste!

Panašūs įrašai

Kaip gudrumas ir tikėjimas savimi padėjo Victoriai Boro tapti grožio verslo sėkmės etalonu

Naujausiame Watalook epizode kalbiname vieną labiausiai įkvepiačių nagų verslo asmenybių - Victoria Boro, kuri dalijasi savo genialia išmintimi ir patirtimi

SKAITYTI
Gintarė Pribuišė - meistrė, tikinti, jog savo darbą būtina dirbti tik su meile

Gintarė Pribuišė - viena pavyzdingiausių permanentinio makiažo meistrių, visko pasiekusi tik ilgo ir kruopštaus darbo dėka

SKAITYTI
Nuo turizmo administravimo iki stilingiausio nagų salono Užupyje: Ievos Viščinytės istorija

Fingers Crossed Nails Studio įkūrėja Ieva Viščinytė dalijasi, ką jai teko pereiti, kad galiausiai įkurtų vieną stilingiausių nagų studijų Vilniuje.

SKAITYTI
Meistrė ir mokytoja iš didžiosios M: Polina Zinger apie Lietuvos nagų industriją

Viena populiariausių Watalook nagų meistrių ir mokytojų Polina Zinger pasakoja apie savo pašaukimą ir darbo principus

SKAITYTI
Klientų neatsiginantis barberis Ramūnas Pocius - apie žmogiškumą ir paprastumą versle

Vienas pirmųjų Klaipėdos barberių Ramūnas Pocius dalijasi apie savo verslą ir pagrindinius savo darbo principus - paprastumą ir žmogiškumą.

SKAITYTI
Indrė Širkienė - kaip susikurti savo identitetą ir jį komunikuoti grožio versle

Sužinok kaip ir nuo ko pradėti komunikuoti socialiniuose tinkluose, kokių klaidų nedaryti ir kaip surinkti didesnę auditoriją.

SKAITYTI
Kardinalūs karjeros posūkiai atsiperka: “Nagų Džiunglės” įkūrėjos Raimondos istorija

Šiame epizode kalbamės su ypač gerai žinoma Lietuvoje nagų meistre - Raimonda arba dar kitaip atpažįstama kaip Nagų Džiunglės.

SKAITYTI
Kaip nagų meistrė Greta Rum susikūrė savo grožio imperiją

Šiame epizode kalbamės su vieno pirmųjų grožio salonų, prisijungusių prie Watalook, savininke bei manikiūro meistre - Greta Rum.

SKAITYTI
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tapk Watalook Bendruomenės Nariu