Watalook pristato: pirmasis lietuviškas podkastas apie grožio industriją

Rugilė Uždavinytė
2023-01-03
5 minutės
Instagram iconFacebook iconLinkedin icon

Ar Tau kartais nesinorėtų išgirsti įdomių, įkvepiančių faktų ir minčių apie grožio industriją tiesiog mankštinantis ar pusryčiaujant, fone grojant Spotify ar YouTube? Nuo šiol tai tikrai gali!

Watalook ėmėsi ypatingos misijos savo meistrams ir vartotojams dar patogiau pateikti jiems aktualų turinį, ir pristato patį pirmą istorijoje lietuvišką podkastą grožio industrijos temomis - Watalook Podcast! 🎉

Watalook Spotify ir YouTube kanaluose jau spėjome iškepti keturias laidas su keturiais ypatingais svečiais: jaunosios kartos kirpėju Ignu Diliu, mados antropologe Migle Kazėnaite, Lietuvos grožio verslo veterane Renata Navicke ir pagrindine Lietuvos bligzučių makiažo meistre Dovile Tiriūte.

Apačioje rasi visas tris laidas bei trumpai apie tai, kokių įdomybių bei įkvėpimo gali atrasti kiekvienoje iš jų. Let’s go!

#01: kaip jaunosios kartos kirpėjas Ignas Dilys į Lietuvą atnešė moderniausius plaukų stilius

Debiutiniame Watalook Podcast epizode svečiavosi vienas geidžiamiausių jaunosios kartos kirpėjų Ignas Dilys (@ignasdilys). Laidoje Ignas pasakoja apie netikėtai atrastą kirpėjo pašaukimą, sunkiu darbu išeitus plaukų stilisto mokslus Jungtinėje Karalystėje, ir kaip galiausiai grįžęs į Lietuvą jis kartu atsinešė naujus vakarietiškus plaukų stilius bei naują požiūrį į plaukų priežiūrą.
Patiks tiek jauniems ambicingiems kirpėjams, tiek plaukų tendencijomis besidomintiems jų klientams!

#02: Miglė Kazėnaitė apie tai, kaip gimsta mados tendencijos ir ką reiškia mūsų įvaizdis

Jeigu kada susimąstei apie madą ir stilių kiek giliau, tiesiog privalai peržiūrėti šį pokalbį su mados antropologe Migle Kazėnaite (@kazenaitemigle). Antrajame Watalook podkasto epizode Miglė narsto esmines temas apie mūsų įvaizdį: kokia buvo Lietuvos ir pasaulio grožio industrijos evoliucija, kas slypi už mūsų poreikio palaikyti tam tikrą stilių, ir ko dar turėtume pasimokyti patys - kaip meistrai ir puošeivos.

#03: Renatos Navickės sėkmingo grožio verslo principai

Trečioji Watalook podkasto laida yra itin aktuali salonams ir grožio meistrams, kurie niekados nestovi vietoje ir visad ieško, kur tobulėti. Grožio verslo ekspertė Renata Navickė (@renata_navicke) klausytojams beria per trisdešimt veiklos metų sukauptus išminties perlus: ko išties reikia grožio paslaugų klientams, kodėl pokyčiai ir iššūkiai yra būtini norint auginti sėkmingą grožio verslą, ir kokia komunikacija su klientais turėtų būti palaikoma norint suburti ištikimų klientų ratą ir pritraukiant naujus veidus į savo grožio salono kėdę. 

#04: Dovilė Tiriūtė be blizgučių: atvirai apie dvasines keliones, plius modelio karjerą ir makiažo meistrės darbą

Pačioje naujausiose Watalook Podcast laidoje svečiavosi bene pagrindinė Lietuvos nuomonės formuotoja kūno temomis bei išties didžiausia šalyje blizgučių makiažo nišos atstovė Dovilė Tiriūtė (@facepoetry). Epizode ji dėsto atvirai ir be jokių suvaržymų: apie sunkias psichologines ir fizines patirtis kovojant su valgymo sutrikimais, itin sėkmingą blizgučių makiažo fėjos darbą su savo prekiniu ženklu Glitter Poetry (@glitterpoetryy) bei naujausią avantiūrą dirbant plius dydžio modeliu. 

Atrask visus keturis epizodus ir lauk naujų pokalbių su įdomiausiomis Lietuvos grožio asmenybėmis mūsų YouTube bei Spotify kanaluose.

Panašūs įrašai

Kaip gudrumas ir tikėjimas savimi padėjo Victoriai Boro tapti grožio verslo sėkmės etalonu

Naujausiame Watalook epizode kalbiname vieną labiausiai įkvepiačių nagų verslo asmenybių - Victoria Boro, kuri dalijasi savo genialia išmintimi ir patirtimi

SKAITYTI
Gintarė Pribuišė - meistrė, tikinti, jog savo darbą būtina dirbti tik su meile

Gintarė Pribuišė - viena pavyzdingiausių permanentinio makiažo meistrių, visko pasiekusi tik ilgo ir kruopštaus darbo dėka

SKAITYTI
Nuo turizmo administravimo iki stilingiausio nagų salono Užupyje: Ievos Viščinytės istorija

Fingers Crossed Nails Studio įkūrėja Ieva Viščinytė dalijasi, ką jai teko pereiti, kad galiausiai įkurtų vieną stilingiausių nagų studijų Vilniuje.

SKAITYTI
Meistrė ir mokytoja iš didžiosios M: Polina Zinger apie Lietuvos nagų industriją

Viena populiariausių Watalook nagų meistrių ir mokytojų Polina Zinger pasakoja apie savo pašaukimą ir darbo principus

SKAITYTI
Klientų neatsiginantis barberis Ramūnas Pocius - apie žmogiškumą ir paprastumą versle

Vienas pirmųjų Klaipėdos barberių Ramūnas Pocius dalijasi apie savo verslą ir pagrindinius savo darbo principus - paprastumą ir žmogiškumą.

SKAITYTI
Indrė Širkienė - kaip susikurti savo identitetą ir jį komunikuoti grožio versle

Sužinok kaip ir nuo ko pradėti komunikuoti socialiniuose tinkluose, kokių klaidų nedaryti ir kaip surinkti didesnę auditoriją.

SKAITYTI
Kardinalūs karjeros posūkiai atsiperka: “Nagų Džiunglės” įkūrėjos Raimondos istorija

Šiame epizode kalbamės su ypač gerai žinoma Lietuvoje nagų meistre - Raimonda arba dar kitaip atpažįstama kaip Nagų Džiunglės.

SKAITYTI
Kaip nagų meistrė Greta Rum susikūrė savo grožio imperiją

Šiame epizode kalbamės su vieno pirmųjų grožio salonų, prisijungusių prie Watalook, savininke bei manikiūro meistre - Greta Rum.

SKAITYTI
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tapk Watalook Bendruomenės Nariu