Kokios veido procedūros dominavo 2022-aisiais metais ir ko tikėtis 2023-iaisiais

Karina Butkuvienė
2023-02-02
5 minutės
Instagram iconFacebook iconLinkedin icon

Pirmasis metų mėnuo jau baigėsi, ir tai visuomet puiki proga dar kartą atsigręžti į senuosius metus ir nuveiktus darbus.

Watalook veteranė - kosmetologė Karina Butkuvienė - peržvelgė savo 2022-ųjų užsakymų statistiką ir pristato, kurios veido procedūros buvo populiarios pastaraisiais metais, kokias naujoves imasi išbandyti Karinos klientai, ir ko galime tikėtis kosmetologijos kabinetuose 2023 metais.

Kombinuotos cheminių pylingų procedūros

"Nieko nuostabaus, jog šių metų karalius ir populiariausia procedūra mano kosmetologijos kabinete buvo kombinuotos cheminių pylingų procedūros" - pastebi Karina.

Pasirodo, tai jau eilę metų klientų mėgstamiausios procedūros dėl savo universalumo ir itin efektyvių rezultatų.

"Cheminių pylingų įvairovė - begalinė: nuo labai stiprių ir agresyvių (sprendžiančių  tokias sudėtingas veidos odos būkles, kaip aknė, rožinė, pigmentacija po aknės, randai, odos suglebimas) iki labai švelnių, suteikiančių antioksidacinį, švytėjimo efektą."

Dvejojančius Karina užtikrina, jog cheminiai pylingai tinka bet kuriuo metų laiku:

"Ilgai tvyrojo mitas, jog cheminius pylingus galima naudoti tik šaltuoju metu, tačiau visuomenė išmoko naudoti kremus su SPF. Cheminiai pylingai dėl savo universalumo išlieka populiarūs ir vasaros metu, tačiau pasirenkamos lengvesnės formos, tokios kaip pieno, lactobioninė, ferulo, piruvinė rūgštys."

PEPPLUS staigaus efekto stangrinanti procedūra

Karina pastebi, jog populiarėja momentinės veido procedūros, suteikiančios greitą efektą prieš ypatingas progas:

"2022-aisiais pasitvirtinusi naujiena mano procedūrų asortimente buvo “Pepplus” staigaus efekto stangrinanti procedūra. Ši procedūra paremta peptidų veikimu, kurie geba ne tik efektyviai “patempti” odą, bet ir suteikia ypatingą švytėjimo efektą. Šią procedūrą itin pamėgo nuotakos bei klientai norintys prieš jiems svarbią šventę atrodyti nepriekaištingai."

HiFU

Jeigu nesate girdėję apie HiFU, tai viena esminių naujovių, suteikianti odos tempimo ir standinimo efektą. Šios procedūros metu yra naudojamos ultragarso bangos, kurios giluminiuose odos sluoksniuose skatina odą stangrinančio kolegeno gamybą.

"Iš savo praktikos galiu pasidalinti, kad HiFU procedūra derinama su cheminių pylingų kursu itin puoselėja odą ir suteikia maksimaliai teigiamus rezultatus."
"Cheminiai šveitimai atsakingi už odos reljefo vientisumą, spalvos tolygumą, skaistumą ir sveiką odos išvaizdą. Savo ruožtu HiFU procedūra pasižymi intensyvesniu veikimu giliuosiuose audiniuose,  kurie yra atsakingi už veido odos gravitacinius pokyčius. Derinant šias dvi procedūras kartu, galima pasiekti optimalią tiek veido odos, tiek veido reljefo  išvaizdą" - pataria Karina.

Procedūros vyrams

Karina teigia, jog pastebėjo augantį vyrų susidomėjimą tokiomis paslaugomis kaip aknės gydymas ir drėkinanti-veido barjerą atstatanti procedūra:

"Smagu pasidžaugti, kad su kiekvienais metais vyrų kosmetologijos kabinete vis daugėja ir tai nebėra tabu.  Jaunuoliai nebesigėdija kreiptis į specialistus norėdami išspręsti aknės problemas. Aknės gydymui taikomos cheminių šveitiklių kombinacijos kartu su mechanine nešvarumų ektrakcija" - dalijasi Karina.

Meistė taip pat pastebėjo, jog vyrai nori efektyviau rūpintis savo oda namuose:

"Jaučiamas ryškus vyrų poreikis suformuoti kasdienius veido priežiūros krepšelius, kurie leistų kiekvieną dieną odai jaustis komfortiškai, apsaugotų nuo žalingų aplinkos veiksnių ir detoksikuotų odą”.

Prognozės ir patarimai 2023-iesiems

“Kadangi gyvename gan atšiaurioje klimato juostoje, pastebiu, jog daugėja klientų su jautria ar rožinės pažeista oda. Todėl manau, kad šiais metais bus itin populiarios procedūros, sprendžiančios jautrios, į rožinę linkusios odos problemas - pranašauja Karina.
“Rožinę kontroliuoti padeda cheminiai šveitikliai bei procedūros, puoselėjančios veido barjerą. Ir, kas be ko, veido valymas. Kad ir kokio tipo jis bebūtų, veido valymas - visada karaliaus kiekviename kosmetologijos kabinete.”

Pabaigai Karina pabrėžia, jog nereikėtų painioti kosmetologijos ir estetinės medicinos procedūrų, o norint pasiekti idealią išvaizdą, reiktų derinti abiejų tipų derinį:

Noriu pabrėžti, jog straipsnyje paminėtos estetinės medicinos procedūros yra atliekamos tik medicinos įstaigose kompetetingų specialistų, bet ne kosmetologų. 
Norint turėti visapusiškai išpuoselėtą odą, neužtenka lankytis vien kosmetologijos kabinete. Savo klientams rekomenduoju derinti jas su estetinėmis  medicininėmis procedūromis, tokiomis kaip: mezoterapija, 5 ar 7 taškų biostimuliacinės  procedūros, HiFU, frakcinis lazeris, botoksas.

Karina Butkuvienė

Kosmetologė, "Studio 5" įkūrėja

Karina Butkuvienė

Kosmetologė, "Studio 5" įkūrėja

Panašūs įrašai

Kaip gudrumas ir tikėjimas savimi padėjo Victoriai Boro tapti grožio verslo sėkmės etalonu

Naujausiame Watalook epizode kalbiname vieną labiausiai įkvepiačių nagų verslo asmenybių - Victoria Boro, kuri dalijasi savo genialia išmintimi ir patirtimi

SKAITYTI
Gintarė Pribuišė - meistrė, tikinti, jog savo darbą būtina dirbti tik su meile

Gintarė Pribuišė - viena pavyzdingiausių permanentinio makiažo meistrių, visko pasiekusi tik ilgo ir kruopštaus darbo dėka

SKAITYTI
Nuo turizmo administravimo iki stilingiausio nagų salono Užupyje: Ievos Viščinytės istorija

Fingers Crossed Nails Studio įkūrėja Ieva Viščinytė dalijasi, ką jai teko pereiti, kad galiausiai įkurtų vieną stilingiausių nagų studijų Vilniuje.

SKAITYTI
Meistrė ir mokytoja iš didžiosios M: Polina Zinger apie Lietuvos nagų industriją

Viena populiariausių Watalook nagų meistrių ir mokytojų Polina Zinger pasakoja apie savo pašaukimą ir darbo principus

SKAITYTI
Klientų neatsiginantis barberis Ramūnas Pocius - apie žmogiškumą ir paprastumą versle

Vienas pirmųjų Klaipėdos barberių Ramūnas Pocius dalijasi apie savo verslą ir pagrindinius savo darbo principus - paprastumą ir žmogiškumą.

SKAITYTI
Indrė Širkienė - kaip susikurti savo identitetą ir jį komunikuoti grožio versle

Sužinok kaip ir nuo ko pradėti komunikuoti socialiniuose tinkluose, kokių klaidų nedaryti ir kaip surinkti didesnę auditoriją.

SKAITYTI
Kardinalūs karjeros posūkiai atsiperka: “Nagų Džiunglės” įkūrėjos Raimondos istorija

Šiame epizode kalbamės su ypač gerai žinoma Lietuvoje nagų meistre - Raimonda arba dar kitaip atpažįstama kaip Nagų Džiunglės.

SKAITYTI
Kaip nagų meistrė Greta Rum susikūrė savo grožio imperiją

Šiame epizode kalbamės su vieno pirmųjų grožio salonų, prisijungusių prie Watalook, savininke bei manikiūro meistre - Greta Rum.

SKAITYTI
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tapk Watalook Bendruomenės Nariu