Nagų salono reklamos idėjos

Rugilė Uždavinytė
2023-01-09
4 minutės
Instagram iconFacebook iconLinkedin icon

Jeigu tavo grožio salono kalendoriuje darosi liūdna ir niekaip nepavyksta tinkamai išreklamuoti savo teikiamų paslaugų, galbūt atėjo metas peržiūrėti savo reklamos strategiją?

Kartais net ir tobulai paruoštas verslo planas nėra gana norint eiti koja kojon su naujausiomis technologijomis ir reklamos metodais. Vizitinių kortelių era baigiasi - sau kelią skinasi pažangūs įrankiai internete.

Išplėsk klientų bazę socialiniuose tinkluose

Šiandien manikiūro meistras privalo didinti savo matomumą internete norėdamas atrasti naujų klientų. Tačiau tai reiškia kur kas daugiau nei tiesiog suprogramuoti savo paslaugų tinklapį ar turėti savo skiltį grožio salono tinklapyje.

Nagų priežiūros profesionalai vis dažniau potencialių klientų dairosi socialiniuose tinkluose - Facebook, Instagram, YouTube ir kitose platformose.

Esame tikri, jog jau turi savo grožio salono paskyras socialiniuose tinkluose, tačiau taip pat labai svarbu užtikrinti, jog ten aktyviai dalintumeisi nauju turiniu ir komunikuotum su savo klientais.

Tiek Facebook, tiek Instagram leidžia dalintis nuotraukomis ir istorijomis. Išnaudok šiuos įrankius dalindamasis savo manikiūro ir pedikiūro šedevrų nuotraukomis bei skelbdamas įvairias akcijas. Pasistenk tai daryti reguliariai, bent kartą į savaitę.

Kreipkis į nuomonės formuotojus

Influenceriai, arba nuomonės formuotojai, jau kelis pastaruosius metus atlieka itin svarbią rolę reklamuodami įvairius produktus bei paslaugas. Jų tūkstantinių sekėjų minioje visados yra nemažai potencialių klientų galinčių papildyti ir tavo grožio salono klientų gretas.

Neabejojame, jog seki tam tikras grožio ikonas bei autoritetus savo socialiniuose tinkluose. Jeigu tavo verslo planas ir biudžetas leidžia - kreipkis į mėgstamą influencerį, pasiūlyk nemokamai išbandyti tavo nagų priežiūros paslaugas ir padėti išplėsti tavo klientų bazę.

Užsakyk reklamą socialiniuose tinkluose ar žurnale

Dar vienas klasikinis būdas užauginti klientų bazę - tai reklama socialiniuose tinkluose, naujienų portaluose arba žurnale. Peržvelgdamas savo salono ar nagų studijos strategiją, pasirūpink, jog tavo verslo planas numatytų biudžetą reklamai spaudoje bei internete.

Ne paslaptis, jog tikra grupė grožio paslaugų vartotojų nesinaudoja Facebook ir Instagram platformomis. Tačiau galbūt ši auditorija lankosi naujienų portaluose arba skaito laisvalaikio žurnalus?

Reklama spaudoje leis užtikrinti, jog tavo salono ar studijos pavadinimas būtų matomas tarp visų įmanomų auditorijų.

Leisk klientams užsakyti tavo paslaugas internetu

Vargu ar net ir geriausia nagų salono reklama atneš geidžiamų rezultatų jeigu tavo grožio salono puslapyje nėra galimybės užsirašyti paslaugoms internetu.

Gyvename ateities amžiuje - iš vizitinių kortelių ir telefono skambučių belieka mažai naudos, kai klientai nuolatos skuba, gyvena įtemptu grafiku ir kartais tik vėlai vakare prisimena, jog norėjo užsirašyti manikiūrui.

Jeigu tavo manikiūro paslaugos prieinamos tik registruojantis telefonu, tikėtina, jog prarandi nemažą dalį potencialių klientų.

Jeigu dar nesinaudoji Watalook programėle / asistentu, gali šią spragą greitai ištaisyti. Watalook - ne tik patogus darbo grafikas ir kalendorius, bet ir ištisa grožio paslaugų prekyvietė. Čia gali susikurti savo grožio salono tinklapį-galeriją ir leisti jame savo klientams registruotis internetu.

Pradėk klientų lojalumo programą

Manikiūro paslaugos yra atliekamos gana reguliariai. Tai reiškia, kad paaugus nagams, klientai netrukus turės grįžti naujam manikiūrui. Kaip užtikrinti, kad jie grįžtų būtent pas tave? Galbūt pasiūlyti dovanėlę (pvz. nemokamą manikiūrą) už penktą ar dešimtą vizitą tavo grožio salone?

Lojalumo programos yra jau seniai naudojama strategija, leidžianti užtikrinti, kad klientai vis sugrįžtų tavo teikiamų paslaugų. Nuo kavos išsinešimui iki grožio salono paslaugų - lojalumo kortelės tikrai veikia ir leidžia išlaikyti pastovią klientų bazę.

Laikai ir klientų poreikiai keičiasi greitu tempu, tad verta susimąstyti, ar tavo salono reklamos sprendimai tobulėja kartu su jais. Tikimės, jog šie paprasti, tačiau esminiai patarimai leis užtikrinti, jog eini tinkama linkme reklamuodamas savo manikiūro paslaugas.

Panašūs įrašai

Kaip gudrumas ir tikėjimas savimi padėjo Victoriai Boro tapti grožio verslo sėkmės etalonu

Naujausiame Watalook epizode kalbiname vieną labiausiai įkvepiačių nagų verslo asmenybių - Victoria Boro, kuri dalijasi savo genialia išmintimi ir patirtimi

SKAITYTI
Gintarė Pribuišė - meistrė, tikinti, jog savo darbą būtina dirbti tik su meile

Gintarė Pribuišė - viena pavyzdingiausių permanentinio makiažo meistrių, visko pasiekusi tik ilgo ir kruopštaus darbo dėka

SKAITYTI
Nuo turizmo administravimo iki stilingiausio nagų salono Užupyje: Ievos Viščinytės istorija

Fingers Crossed Nails Studio įkūrėja Ieva Viščinytė dalijasi, ką jai teko pereiti, kad galiausiai įkurtų vieną stilingiausių nagų studijų Vilniuje.

SKAITYTI
Meistrė ir mokytoja iš didžiosios M: Polina Zinger apie Lietuvos nagų industriją

Viena populiariausių Watalook nagų meistrių ir mokytojų Polina Zinger pasakoja apie savo pašaukimą ir darbo principus

SKAITYTI
Klientų neatsiginantis barberis Ramūnas Pocius - apie žmogiškumą ir paprastumą versle

Vienas pirmųjų Klaipėdos barberių Ramūnas Pocius dalijasi apie savo verslą ir pagrindinius savo darbo principus - paprastumą ir žmogiškumą.

SKAITYTI
Indrė Širkienė - kaip susikurti savo identitetą ir jį komunikuoti grožio versle

Sužinok kaip ir nuo ko pradėti komunikuoti socialiniuose tinkluose, kokių klaidų nedaryti ir kaip surinkti didesnę auditoriją.

SKAITYTI
Kardinalūs karjeros posūkiai atsiperka: “Nagų Džiunglės” įkūrėjos Raimondos istorija

Šiame epizode kalbamės su ypač gerai žinoma Lietuvoje nagų meistre - Raimonda arba dar kitaip atpažįstama kaip Nagų Džiunglės.

SKAITYTI
Kaip nagų meistrė Greta Rum susikūrė savo grožio imperiją

Šiame epizode kalbamės su vieno pirmųjų grožio salonų, prisijungusių prie Watalook, savininke bei manikiūro meistre - Greta Rum.

SKAITYTI
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tapk Watalook Bendruomenės Nariu