Antakių laminavimas: viskas, ką privalai žinoti

Rugilė Uždavinytė
2023-01-09
3 minutės
Instagram iconFacebook iconLinkedin icon

Mūsų bloge jau buvo pristatyta viena itin populiari procedūra, kurios metu naudojamas natūralus plauko baltymas keratinas. Minėtoji procedūra - blakstienų laminavimas.

Žinant, kokie šiomis dienos geidžiami yra vešlūs, sveiki antakiai, nenuostabu, kad ši procedūra buvo pritaikyta ir antakiams!

Antakių laminavimas - dar viena puiki naujovė grožio pasaulyje, leidžianti natūraliai praturtinti išretėjusius arba silpnus antakius vitaminais ir mineralais, ilgą laiką džiaugtis jų ryškumu, sveikata ir dailesne antakių forma.

Kam rekomenduojamas antakių laminavimas?

Antakių laminavimo procedūros tinkamos tiems žmonėms, kurių antakių plaukeliai yra nepaklusnūs, išretėję, itin šviesūs arba ploni.

Taip pat antakių laminavimas gali būti puiki alternatyva tiems, kurie dėl tam tikrų priežasčių nenori ar negali išbandyti antakių mikropigmentacijos procedūros.

Ir, be abejo, antakių laminavimas gali idealiai pakeisti antakių dažymą (kuris yra antakių korekcijos dalis, tačiau gali sukelti alerginę reakciją).

Procedūra

Antakių laminavimas yra itin paprasta kosmetinė procedūra. Jos metu klientas nepatiria praktiškai jokio diskomforto, kas yra dar vienas pranašumas lyginant su permanentiniu antakių makiažu.

Antakių laminavimo procedūros metu antakiai yra nuvalomi nuo makiažo likučių, kad antakių plaukeliai kuo geriau įsisavintų vitaminus bei patį keratiną - tai būtina, kad geidžiamas efektas išliktų kuo ilesnį laiką.

Tuomet antakių plaukeliai yra padengiami geliniu keratino mišiniu ir dailiai sušukuojami. Jeigu klientas pageidauja, į antakių laminavimo mišinį įmaišoma pigmento, suteikiančio plaukeliams sodresnį atspalvį.

Antakiams įsisavinus keratiną, mišinys nuvalomas ir galiausiai užtepamas papildomas vitaminais praturtinas gelis. Antakiai tuomet yra vėl sušukuojami, jiems suteikiant galutinę tobulą formą.

Po antakių laminavimo

Po procedūros užtenka laikytis kelių auksinių taisyklių, kurios leis užtikrinti kuo ilgesnį efektą:

  • antakių negalima šlapinti dvi paras po procedūros.
  • taip pat dvi paras antakių negalima tepti kremais, naudoti kosmetinių priemonių.
  • reiktų vengti dažnai liesti antakius pirštais - natūralus odos riebalas gali paveikti keratino efektyvumą.

Laikantis šių rekomendacijų po procedūros, norimas efektas džiugins 6-8 savaites.

Kaip matome, antakių laminavimas yra greita, saugi, natūrali ir paprasta procedūra, kurią verta išbandyti kiekvienam, norinčiam pasiryškinti silpesnius ar nepaklusius antakius!

Panašūs įrašai

Kaip gudrumas ir tikėjimas savimi padėjo Victoriai Boro tapti grožio verslo sėkmės etalonu

Naujausiame Watalook epizode kalbiname vieną labiausiai įkvepiačių nagų verslo asmenybių - Victoria Boro, kuri dalijasi savo genialia išmintimi ir patirtimi

SKAITYTI
Gintarė Pribuišė - meistrė, tikinti, jog savo darbą būtina dirbti tik su meile

Gintarė Pribuišė - viena pavyzdingiausių permanentinio makiažo meistrių, visko pasiekusi tik ilgo ir kruopštaus darbo dėka

SKAITYTI
Nuo turizmo administravimo iki stilingiausio nagų salono Užupyje: Ievos Viščinytės istorija

Fingers Crossed Nails Studio įkūrėja Ieva Viščinytė dalijasi, ką jai teko pereiti, kad galiausiai įkurtų vieną stilingiausių nagų studijų Vilniuje.

SKAITYTI
Meistrė ir mokytoja iš didžiosios M: Polina Zinger apie Lietuvos nagų industriją

Viena populiariausių Watalook nagų meistrių ir mokytojų Polina Zinger pasakoja apie savo pašaukimą ir darbo principus

SKAITYTI
Klientų neatsiginantis barberis Ramūnas Pocius - apie žmogiškumą ir paprastumą versle

Vienas pirmųjų Klaipėdos barberių Ramūnas Pocius dalijasi apie savo verslą ir pagrindinius savo darbo principus - paprastumą ir žmogiškumą.

SKAITYTI
Indrė Širkienė - kaip susikurti savo identitetą ir jį komunikuoti grožio versle

Sužinok kaip ir nuo ko pradėti komunikuoti socialiniuose tinkluose, kokių klaidų nedaryti ir kaip surinkti didesnę auditoriją.

SKAITYTI
Kardinalūs karjeros posūkiai atsiperka: “Nagų Džiunglės” įkūrėjos Raimondos istorija

Šiame epizode kalbamės su ypač gerai žinoma Lietuvoje nagų meistre - Raimonda arba dar kitaip atpažįstama kaip Nagų Džiunglės.

SKAITYTI
Kaip nagų meistrė Greta Rum susikūrė savo grožio imperiją

Šiame epizode kalbamės su vieno pirmųjų grožio salonų, prisijungusių prie Watalook, savininke bei manikiūro meistre - Greta Rum.

SKAITYTI
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tapk Watalook Bendruomenės Nariu