Nauja sensacija - Airtouch dažymas

Rugilė Uždavinytė
2023-01-09
3 minutės
Instagram iconFacebook iconLinkedin icon

Idealiai tolygus spalvos perėjimas nuo šaknų, pilnesnių plaukų įspūdis, ilgesnės pertraukos tarp dažymų. Tai didžiausi airtouch plaukų dažymo privalumai.

Pastaruosius pora metų vis labiau populiarėjanti airtouch technika jau užkariavo grožio salonus. Tai savotiška balayage technikos rūšis, tačiau kur kas labiau vertinama dėl beveik nepastebimo spalvos perėjimo ir tolygumo.

Jeigu ilgą laiką ieškai atsakymo, koks plaukų dažymas užtikrintų geriausią plaukų sveikatą ir ilgiausią tobulos spalvos rezultatą, toliau ieškoti nebereikia - airtouch dažymas yra tai, apie ką ir svajojai.

Airtouch plaukų dažymo procesas ir privalumai

Airtouch plaukų dažymas ypatingas savo unikalia atlikimo technika. Tai be galo kruopštus, bent kelias valandas trukantis procesas, kurio metu naudojama vėsi džiovintuvo oro srovė.

Dažymo metu meistras sruoga po sruogos vėsia džiovintuvo srove išpučia „lauk“ dalį plaukų, atstumia juos nuo šaknų ir dažo tik rankoje likusiusius sruogelės plaukus.

Ši technika pagrįsta tuo, jog silpnesni plaukai lengviau pasiduoda oro srovei, o dažymui pasilieka tik stipriausi, ilgiausi sruogos plaukai. Tai leidžia užtikrinti ne tik itin tolygų rezultatą (palyginus su stambesnėm atskiriamom balayage sruogelėm), bet ir plaukų sveikatą - kadangi išpučiami silpesni plaukai išvengia dažų.

Nors grožio salone tenka išsėdėti apie 4 valandas, šis plaukų dažymas atsiperka keliais ypatingais privalumais:

  • meistriškai atlikus šią procedūrą, tolygus spalvos efektas atrodo natūraliai ir šviežiai pusę metų, tad tau nereikės taip dažnai lankytis grožio salone norint atsinaujinti efektą (nebent domintų tonavimas ar naujas atspalvis).
  • airtouch atrodo taip tolygiai, minkštai ir natūraliai, kad optiškai suteikia sveikesnių, glotnesnių ir pilnesnių plaukų įspūdį. Tai didžiausias privalumas plonų plaukų savininkėms.
  • Tai - bene sveikiausias plaukų dažymas. Airtouch technika derina išpūstų mikro-sruogelių techniką ir plaukų sveikatą tausojantį dažymą (sruogelės dažomos palaipsniui, pradedant plaukų galiukais), tad plaukai artėjant link šaknų yra daug sveikesni (palyginus su įprasta plaukų šviesinimo technika).

Nors savo trukme ši plaukų šviesinimo technika gali išgąsdinti - privalumai kalba patys už save. Ir nors airtouch dažymas kaina viršija kitų plaukų šviesinimo procedūrų kainą, tai išties apsimoka: sutaupysi, nes tau nebereikės kas mėnesį lankytis salone ataugus šaknims.

Panašūs įrašai

Kaip gudrumas ir tikėjimas savimi padėjo Victoriai Boro tapti grožio verslo sėkmės etalonu

Naujausiame Watalook epizode kalbiname vieną labiausiai įkvepiačių nagų verslo asmenybių - Victoria Boro, kuri dalijasi savo genialia išmintimi ir patirtimi

SKAITYTI
Gintarė Pribuišė - meistrė, tikinti, jog savo darbą būtina dirbti tik su meile

Gintarė Pribuišė - viena pavyzdingiausių permanentinio makiažo meistrių, visko pasiekusi tik ilgo ir kruopštaus darbo dėka

SKAITYTI
Nuo turizmo administravimo iki stilingiausio nagų salono Užupyje: Ievos Viščinytės istorija

Fingers Crossed Nails Studio įkūrėja Ieva Viščinytė dalijasi, ką jai teko pereiti, kad galiausiai įkurtų vieną stilingiausių nagų studijų Vilniuje.

SKAITYTI
Meistrė ir mokytoja iš didžiosios M: Polina Zinger apie Lietuvos nagų industriją

Viena populiariausių Watalook nagų meistrių ir mokytojų Polina Zinger pasakoja apie savo pašaukimą ir darbo principus

SKAITYTI
Klientų neatsiginantis barberis Ramūnas Pocius - apie žmogiškumą ir paprastumą versle

Vienas pirmųjų Klaipėdos barberių Ramūnas Pocius dalijasi apie savo verslą ir pagrindinius savo darbo principus - paprastumą ir žmogiškumą.

SKAITYTI
Indrė Širkienė - kaip susikurti savo identitetą ir jį komunikuoti grožio versle

Sužinok kaip ir nuo ko pradėti komunikuoti socialiniuose tinkluose, kokių klaidų nedaryti ir kaip surinkti didesnę auditoriją.

SKAITYTI
Kardinalūs karjeros posūkiai atsiperka: “Nagų Džiunglės” įkūrėjos Raimondos istorija

Šiame epizode kalbamės su ypač gerai žinoma Lietuvoje nagų meistre - Raimonda arba dar kitaip atpažįstama kaip Nagų Džiunglės.

SKAITYTI
Kaip nagų meistrė Greta Rum susikūrė savo grožio imperiją

Šiame epizode kalbamės su vieno pirmųjų grožio salonų, prisijungusių prie Watalook, savininke bei manikiūro meistre - Greta Rum.

SKAITYTI
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tapk Watalook Bendruomenės Nariu